De wereld van rocking colors
 
 

De stenen zijn miljoenen jaren oud en bevatten veel oude interessante informatie. Zij vertellen tijdens het bewerken misschien wel dingen die belangrijk voor je zijn. Nieuwe inzichten of oplossingen voor bestaande problemen of gewoon rust en leegte in je hoofd wat in deze hectische tijd een heerlijkheid is.

Er zijn verschillende steensoorten.  Om te beginnen zou ik aanraden om met de zachtere soorten te beginnen, de spekstenen. Later zou je verder kunnen gaan met bv serpentijn.

Het bewerken van de stenen kan ik je laten kennis maken met verschillende technieken en gereedschappen.  Je kan gebruik maken van raspen, vijlen, beitels, schuur- en polijstmethodes. Zelf kan je dan zien wat t beste bij je past en je eigen manier vinden.

Je kan je laten leiden door de vorm van de steen en je intuïtie en je kunt natuurlijk ook gebruik maken van boeken en voorbeelden om inspiratie op te doen. Eigenlijk is alles oké en niets moet. Er is ruimte om lekker alleen bezig te gaan , alleen met je eigen gedachtes en in je eigen aura maar ook de gezelligheid van de ander kan worden gezocht.

Bij mij kun je zittend en staand werken en er is ook een verstelbaar bokje voor mensen in een rolstoel. Als het even kan werken we buiten, er is een afdakje voor als het regent . Maar ook is er de mogelijkheid binnen te werken. Als de temperatuur niet hoog genoeg is doen we de buitenkachel  of het kampvuurtje aan.

Verder kan je gebruik maken van de aanwezige gereedschappen en andere benodigde spullen waaronder beschermbrillen en stofschorten.

Wat het gaat worden is elke keer weer een verrassing. Je zult versteld staan van je eigen werk. Kom en ervaar..

 
Wanneer ?Wanneer.html
AanmeldenAanmelden.html
KostenKosten_Beeldhouwen.html
Contact en AdresContact_en_adres.html
SlideshowSlideshow.html